Εαρινή Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (Ε.Ε.Χ.Ε.Α)

By: | Tags: | Comments: 0 | 10 Μαρτίου, 2014

Εαρινή Διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (Ε.Ε.Χ.Ε.Α) με τη συνεργασία της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας 8-9 Μαρτίου Ξενοδοχείο Hilton.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 8-9 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton η εαρινή διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων (Ε.Ε.Χ.Ε.Α) με τη συνεργασία της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.
Το θέμα της Διημερίδας ήταν οι συστάσεις για την δημιουργία κατευθυντήριων οδηγιών στην χειρουργική του θυρεοειδούς αδένα.

Δείτε το πρόγραμμα της Διημερίδας

Στα πλαίσια της Διημερίδας πραγματοποιήθηκε τιμητική τελετή για τον Χειρουργό και Πανεπιστημιακό Δάσκαλο κ. Γεώργιο Παπαστρατή και έγινε μνεία για το μεγάλο του έργο ως Προέδρου Νοσοκομείων (ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς» και ΚΑΤ) και Διευθυντή της Γ’ Χειρουργική Κλινικής του ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς.

Ο Γεώργιος Παπαστρατής αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για την βελτίωση, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό του Ε.Σ.Υ. Διετέλεσε Πρόεδρος του ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς» καθώς επίσης και του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Ίδρυσε την Γ’Χειρουργική Κλινική του ΓΝΑ «Γ.Γεννηματάς» το 1996 την οποία και διεύθυνε επί 16 έτη με συνέπεια και αφοσίωση στο ιατρικό έργο.
Για την προσφορά και το εκπαιδευτικό έργο του Καθ. Γ. Παπαστρατή μίλησε πλήθος ομιλητών μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γ.Πατούλης καθώς επίσης και οι κ.κ Γ.Αντσακλής, Γ.Ν.Ζωγράφος, Ν. Κακαβιάτος, Α.Νησιώτης, Σ.Παπαβραμίδης, Κ.Σιμόπουλος και Γ.Χαλκιδάκης.